Det händer de flesta någon gång i livet. Ibland som ett eget val, ibland som något man kastas in i på grund av andra, på grund av en livskris eller på grund av något man aldrig trodde.  En del väljer att spendera hela sitt liv till detta, medan andra inte ägnar det en tanke. Men för de flesta kommer de så småningom -frågorna. Sökandet.

För mig har det hänt i olika perioder av livet. I en livskris 1994, i mitt snuddande möte med den berömda väggen i början på 2000-talet, och på grund av en läkarmiss under 2013. 

Alla mina tidigare händelser och sorger i livet hann ifatt mig. Jag funderade över mig själv, mina relationer och mina val i livet. Jag ifrågasatte ALLT. 

Där och då, redan 1994, började min resa med att hitta den jag var och den jag blivit.  Det var där funderingarna och min resa kring vem jag ville vara och hur jag skulle vilja leva mitt liv startade. Det var där frågorna fanns om det gick att påverka allt det jag befann mig i, och om det var möjligt att påverka - hur gör man? En resa som tagit mig på många okända vägval, återvändsgränder och stigar jag aldrig trodde jag skulle trampa. 

"Jeanette - Qualitum Vitae är en väldigt duktig inspiratör och coach. Med sin optimistiska syn på livet får hon även den mest negativa personen att se ljusning i slutet av tunneln. Hennes intuitiva talang för att förstå andras situation och tankar gör henne till en utmärkt Coach och vägledare för själar som gått vilse i karriären eller i livets labyrint."
                                                                                        Marcus-2015

Erfarenhet och kompetens

Människan är expert på att oroa sig, planera och strukturera morgondagen och framtiden baserat på gårdagens erfarenheter.
Ofta glömmer vi att det är i denna sekund som vi genom våra val formar vår framtid. 
För att medskapa din framftid behöver du bli mer medveten om var du befinner dig, för att sedan vända dina utmaningar till nya möjligheter. 


Jeanettes breda utbildning, erfarenhet och kompetens skapar många möjligheter att vända utmaningar till möjligheter. Hennes erfarenhet inom finansbrachen och med ledarskap i skolvärden har givit goda erfarenheter av människor med många olika behov, bakgrund och erfarenheter. 
 

Jeanette ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström. Ola är läkare sedan 35 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok "Mindfulness i vardagen".             


Jeanette ingår i nätverket av Reikiutövare i Förenade Reikiförbundet Sverige.
Reikihealing är klassad som rehabiliterande friskvård i Sverige och handlar om att stäka kroppens egen förmåga att läka och återställa sig.
 
Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsmetod vid exempelvis stress och smärta, men är även effektiv i många andra sammanhang. 

 

 • Diplomerad coach enligt ICF:s 11 kärnkompetenser via CoachCompanion.
 • Diplomerad Mindfulnessinstruktör via Mindfulnesscenter
 • Diplomerad Mindfulness på arbetsplatsen via Mindfulnesscenter
  Diplomerad fördjupning Mindfulness via Skandinaviska ledarhögskolan
 • Diplomerad KBt-Orienteringskurs via KBT-distans
 • Diplomerad Fördjupat ledarskap via Altaleda AB
 • Diplomerad Intuition, ledarskap och personlig utveckling  via Creativeexperiences AB
 • Diplomerad Access Bars via A-L Nygren
 • Diplomerad Reikimaster via A-L Vikström samt M Marcelo (Medlem i Förenade Reikiförbundet Sverige)
 • Högskoleexamen (Lärare) från Uppsala Universitet inom pedagogik och didaktik med fördjupning inom Specialpedagogik
 • Diplomerad Energimassage via Nyvana - Jasmin Ewanoski (Axelssons)