Friskvårdande samtal & coaching

Jeanette- GoMindful är diplomerad ACT-behandlare, Mindfulnessinstruktör och diplomerad coach Jeanette- GoMindful är diplomerad ACT-behandlare, Mindfulnessinstruktör och diplomerad coach

De metoder jag använder i friskvårdande samtal/coaching vilar på en plattform av erfarenhet och kunskap, där empati och respekt är en förutsättning för ett effektivt och kunstruktivt möte. I samtal tar jag avstamp i såväl min coachutbildning, som i ledarskapsoch kommunikationsutbildning, mindfulness som förhållningssätt samt ACT.

Syftet med friskvårdande samtal är att bistå dig att reflektera över din nuvarande situation, öka den inre motivationen och hitta verktygen du behöver till den föränding du söker.  Mitt mål är att skapa en medvetenhet, ansvar och självtillit för att du ska finna valmöjligheter och lösningar som gynnar just dig.
 

"Jeanette - GoMindful är en väldigt duktig inspiratör och coach. Med sin optimistiska syn på livet får hon även den mest negativa personen att se ljusning i slutet av tunneln. Hennes intuitiva talang för att förstå andras situation och tankar gör henne till en utmärkt Coach och vägledare för själar som gått vilse i karriären eller livets labyrint."
                                                                                                                                                         2015- Marcus